// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Makiko Sano: Lækker smækker sushi
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Mad og drikke

Makiko Sano: Lækker smækker sushi

Skrevet af den 29. november 2013 – 07:39Ingen kommentarer

Der kan ikke være mange tilbage, der ikke har stiftet bekendtskab med sushi. Rigtigt mange er også blevet rigtigt glade for det, og der er efterhånden sushi restauranter og take aways alle steder.

Men det er nok stadigvæk ikke alle, der har prøvet kræfter med det derhjemme. Og det er egentlig synd, for selvom en japansk sushikok står i lære i forfærdeligt mange år for at lære at lave den perfekte sushi, så er det egentlig ikke så svært at gøre det selv med et fint resultat. Og så kan det endda være ganske sjovt.

‘Lækker smækker sushi’ tager det helt fra bunden, med opskrifter og illustrerede vejledninger til det helt basale, såsom kogning af ris, udskæring af fisk, etc. Og så er der selvfølgelig en god portion opskrifter til forskellig sushi. Her er også forslag til, hvordan man kan servere sushi for sine gæster og lade dem lave det selv ved bordet, hvilket igen viser, hvor ukompliceret det kan være at lave sin sushi selv. Her er også lidt fokus på hvordan man holder sig slank med sushi, forslag til madpakker og andet godt.

Lækker, smækker sushi er en god, alsidig lille bog om sushi, som gør det let at gå til. Den dækker ikke hele området omkring sushi, men den dækker rigeligt for langt de fleste.

Makiko Sano: Lækker smækker sushi, Nyt Nordisk Forlag, oktober 2013

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.