// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Christine Søndergaard og Josephine Glad: Kom med i vores køkken
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Mad og drikke

Christine Søndergaard og Josephine Glad: Kom med i vores køkken

Skrevet af den 19. april 2013 – 09:21Ingen kommentarer

kom med i vores køkkenMan kan kun blive i godt humør, når man stifter bekendtskab med de to unge damer fra mad-bloggen: Plat du Jour.

De er begge 16 år og har nu udgivet deres første kogebog: Kom med i vores køkken. Her inviterer de indenfor med hverdagsretter, snacks, bagværk og meget mere, som de har fundet inspiration til fra familien, rejser og med et godt kendskab til de gode råvarer.

Bogen henvender sig til de fleste, men er god inspiration til andre teenagere, der har mod på at kaste sig ud i madlavningskunsten.

I bogen findes opskrifter der passer til de forskellige årstider og bagerst i bogen, er de forskellige retter, sat sammen til konkrete menuforslag.

Josephine og Christine har også en lille opfordring til forældrene, om at lade de unge mennesker prøve selv, lade dem eksperimentere, lugte, smage , sanse og stole på mavefornemmelsen.
Opskrifterne er delt op i to afsnit: ”Du skal bruge”, med ingredienser og mængder og ”Sådan gør du” med selve opskriften.
Der hører også en lille historie med til flere af opskrifterne, fx om hvor de har opskriften fra, eller i hvilken sammenhæng lige præcis denne ret er god at servere.

Billederne i bogen har pigerne selv taget og det er virkelig imponerende hvor godt et blik de har for detaljer, anretning osv. Det er meget inspirerende, at bladre i bogen og mine favoritopskrifter er de lækre småkager med ingefær og idéen med kokos i gulerodsråkosten.

Det er pigernes første kogebog – men noget siger mig at det ikke bliver den sidste.
Godt gået Christine og Josephine.

Kom med i vores køkken, Christine Søndergaard og Josephine Glad, Gyldendal, 156 sider, 2013

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.