// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Sif Orellana: Sifs magiske julekalender
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Livsstil, Mad og drikke

Sif Orellana: Sifs magiske julekalender

Skrevet af den 21. november 2012 – 17:14Ingen kommentarer

Julen nærmer sig – december er på vej med levende lys, kreative projekter, forventninger, hemmeligheder og feriedage med tid og nærvær.
Decembermåned er magisk og for de voksne nok også lidt hektisk, derfor er det dejligt at udvælge de projekter, der giver mening og skaber glæde.

Sif Orellana er en mester i at skabe magi i hverdagen og med ”Sifs magiske julekalender” giver hun lidt af magien videre.
24 kreative eller velsmagende projekter, som er med til at gøre december til noget helt specielt.

I bogen er der klassikere med et tvist og mange af opskrifterne eller ideerne er meget enkle, lige fra at lave søde hjerter af et par muffinsforme fra skuffen til hvid chokolade med lakrids.
En af mine julefavoriter er Sifs opskrift på Svenske lussekatter, der serveres på Luciadag og heldigvis er denne skønne opskrift med i julekalenderbogen.

Sif Orellana forstår med sin sikre personlige stil, at fange sine læseres opmærksomhed. Hun rammer plet med sit insisterende ønske om, at skabe sine egne traditioner i en travl og hektisk hverdag. Men med god planlægning og inspiration lige ved hånden, er det oplagt,at plukke af de søde ideer og puste liv i hverdagen.

Her i huset skal vi helt klart kaste os over snemænd på pinde og den lækre nougatine – og mon ikke vi finder tid til at læse det søde juleeventyr om Rumpetut og den lille pandekagetyv, som du finder til sidst i kalenderbogen.

Den lille fine bog med de skønne billeder og illustrationer, er en oplagt værtinde/venindegave her i december – eller måske som årets mandelgave.

Sif Orellana, Sifs magiske julekalender, Tinkerbell Books, 95 sider, 2012

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.