// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Trine Hahnemann: Nu er det jul
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Mad og drikke

Trine Hahnemann: Nu er det jul

Skrevet af den 1. november 2012 – 20:50Ingen kommentarer

Yes, yes – med mindre end 2 måneder til juleaften, er jeg klar til at tage hul på julerierne.

Og selvom jeg først starter med at pynte op, bage osv omkring den 1. december, er det dejligt at mærke julestemningen spire, planlægge og drømme lidt om dejlige hyggestunder og ikke mindst om al den lækre mad.

I år har Trine Hahnemann et lækkert bud på, hvordan dine julekager nok skal få ben at gå på og jeg kan lige forestille mig de dejlige dufte der vil brede sig af kanel, vanilje og kardemomme.

Bogen er delt op i julebagning, spiselige gaver, advent, brunch, julefest, juleaften og juledags frokostbord. Så der er nok at lade sig inspirere af.
Trine anbefaler at man vælger det ud, der er tid og overskud til, da det ikke skal være en stressfaktor at kigge i den fine bog. Skru ambitionsniveauet ned, uddel nogle af opgaverne og skab de traditioner, der passer ind i din måde at fejre jul på.

Trines juleglæde smitter og man mærker, at hendes juletraditioner er af stor betydning og det gør hende, med egne ord lykkelig, at gå og pynte op i huset og forberede julen.

Der er mange lækre opskrifter i bogen, både de klassiske, dem med et tvist og helt nye variationer. Mange af opskrifterne er ikke mere julede, end de kan bruges gennem alle vintermånederne, så fortvivl ikke, hvis du ikke når det hele. Og det er også en stor fornøjelse bare at bladre i bogen, læse Trines små kommentarer og nyde de skønne billeder, af fotograf Lars Ranek.

Trine Hahnemann har skrevet flere danske kogebøger. Hun arbejder som kok og madskribent og driver sit eget cateringfirma. Hun rejser over hele verden og fremhæver det skandinaviske køkken og de gode økologiske råvarer.

Trine Hahnemann, Nu er det jul, Gyldendal, 144 sider, 2012

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.