// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Sissel Bøe: Troldeliv – Troldsuppe
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Billedbog

Sissel Bøe: Troldeliv – Troldsuppe

Skrevet af den 23. juli 2012 – 07:29Ingen kommentarer

Så er der dømt troldehygge! Der lugter underjordisk ude i skoven, det er troldsuppen, der simrer. En suppe der bliver magisk og hjælper troldene gennem vinteren, hvis alle hjælper til. Hele troldefamilien skal smide noget i de kan lide – snegle, myrer, hekseæg og andre lækkerier. Men trolden Rolla kan kun lide sødt og vil ikke spise suppe fyldt med snegleslim og myrepis.

Kan troldemagien lykkedes eller bliver det en trist vinter?

Hvis du kan læse denne anmeldelse er du sikkert for stor til at læse Troldeliv, men hvis du smider dig i sofaen med din lillebror eller lillesøster, så får du helt sikkert et godt grin. For det er morsomt, når Pajkos snegle kravler over køkkengulvet og det er fedt, når troldesuppen lykkedes til sidst.

Det er i hvert fald helt sikkert, at du glemmer byen omkring dig, når Peter Madsens fantastiske tegninger folder sig ud i den lækre Valhalla stil og han sammen med Sissel Bøe sender dig afsted til troldene i de dybe skove. Trolde der kunne minde om dig og mig.

Læs også bogbloggers anmeldelse af en af de tre første bøger i serien om troldene her og bog fire her. Du kan også besøge troldenes hjemmeside, hvis du er en rigtig troldeven.

Sissel Bøe, Troldeliv – Troldsuppe, 40 sider, Maj 2012, Carlsen