// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Sissel Bøe & Peter Madsen: Troldeliv 4 – mit eller dit?
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Sissel Bøe & Peter Madsen: Troldeliv 4 – mit eller dit?

Skrevet af den 22. februar 2010 – 08:03Ingen kommentarer

Troldefar Wrisil går af og til på natligt ”besøg” blandt menneskerne i den nærliggende landsby. Og når han vender hjem er sækken fyldt af mad, kager og sære skatte fra menneskernes hverdag. Bamser, sutsko og underbukser går til troldeungerne – men de bedste skatte, dem der glimter og skinner, ryger direkte ned i troldefars skatkammer dybest nede i troldehulen.

De to troldeunger Paja og Pajko er ikke helt sikre på, at troldefars forklaring om, at det man finder må man beholde, helt holder. Men når nu troldefar Wrisil siger det, må det jo passe – også når det gælder ting man selv liiiiige finder nede i troldefars skatkammer. Ting som ville passe perfekt i ens hemmelige hule.

Om det er ”Mit eller dit?”, som er titlen på det fjerde bind i Troldeliv-serien tegnet af Valhallategneren Peter Madsen, kan også være svært at finde ud af for både store og små. Og det bliver ikke nemmere når troldefars regler helt uretfærdigt gælder for andre, men ikke for ham selv.

Som med de tre første bøger i Troldeliv-serien tages der ét emne op, som de mindre lyttere/læsere kan forholde sig til og det fungerer også denne gang helt fint. Der er ikke så meget action i emnet til den 5-årige drengetester, men til gengæld hjælper de store, lækre og detaljerede illustrationer med at holde fokus. Nu venter vi i spænding på bind 5. Læs mere om troldene på troldeliv.dk.

Sissel Bøe & Peter Madsen, Troldeliv 4 – mit eller dit?, Februar 2010, 40 sider, Forlaget Carlsen

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.