// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Morten Heiberg: Heibergs herligheder – muffins, cupcakes og skærekager
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Mad og drikke

Morten Heiberg: Heibergs herligheder – muffins, cupcakes og skærekager

Skrevet af den 3. december 2011 – 07:43Ingen kommentarer

Mmm kage. Her nærmere bestemt i form af de populære cupcakes, som de skal smage ifølge dessertmesteren Morten Heiberg.

Heibergs cupcakes er pyntede, men på en måde så hjemmebageren kan overkomme det. Lidt glasur, lidt nødder og bær – her er heldigvis ingen miniudgaver af bryllupskager, som tager timer at reproducere derhjemme. Udover cupcakes er her opskrifter på muffins, cupcakens mindre pyntede slægtning, som her både findes i søde og salte udgaver. Og så er her nogle rigtigt lækre skærekager.

Jeg kunne egentlig godt tænke mig, at der havde været lidt mere info til hver opskrift, for den eneste info er billedet og så selve opskriften. Jeg behøver ikke at vide, om opskriften har været i familiens eje siden før ovnen blev opfundet eller andre anekdoter, men lidt info omkring kagen – om den er meget sød, lidt syrlig, om den er tung eller let, etc. Dog er billederne mange gange fin information i sig selv, ofte har et appellerende billede jo lige så meget (hvis ikke mere) tiltrækningskraft for en opskrift end ord. Og appellerende billeder er her masser af. Men under alle omstændigheder er det en god ide at læse bogens første par sider med generel information om muffins og cupcakes, både om kagetyperne, tilberedningen og opbevaringen, etc.

Heibergs herligheder kommer i en fin pakke med tilbehør til hjemmebagningen – små og store papirsforme til muffins og cupcakes og så en sprøjtepose med flere forskellige mundstykker til at dekorere kreationerne med. Et fint bud på en julegave.

Morten Heiberg, Heibergs herligheder – muffins, cupcakes og skærekager, Politikens Forlag, 2011

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.