// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Evan Thomas og Newsweek: Vejen til Washington
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Amerikansk, Samfund

Evan Thomas og Newsweek: Vejen til Washington

Skrevet af den 14. februar 2009 – 18:22Én kommentar

WashingtonNewsweek fik under den seneste amerikanske valgkamp lov at følge valgkampen behind-the-scenes. Naturligvis først efter at have skrevet under på, ikke at ville røbe hvad de så før efter valget.

Det er der blevet en særdeles bog og interessant bog ud af. Selvom jeg har fulgt valget i USA ret tæt, har Newsweek alligevel fanget nogle dimensioner, som ikke ret mange andre har skrevet om. Specielt de interne uenigheder mellem forskellige rådgivere i de tre lejre: Obama, Clinton og McCain beskrives ret godt.

Bogen har en tendens til at være bagklog. Den er først skrevet efter at Obama har fået medaljen om halsen, og det kan man godt læse. De er ikke så kritiske overfor Obama, som overfor de to andre. Til gengæld beskriver de nogle af Obamas overvejelser i forbindelse med hans taleskrivning, som jeg fandt meget interessant.

Jeg slugte bogen på meget kort tid, og den er da også utroligt let tilgængelig. Men på trods af det, var bogen faktisk en god oplevelse som gav et blik bag scenen, som jeg ikke altid havde hørt om før.

Evan Thomas og Newsweek: Vejen til Washington, Gyldendal 2009, 227 sider.

Én kommentar »

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.