// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Bent Otto Hansen: Fabulator – Papegøjelyrik
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Lyrik

Bent Otto Hansen: Fabulator – Papegøjelyrik

Skrevet af den 18. marts 2011 – 08:14Ingen kommentarer

”Ha, ha – Det er bare godt, det der” sagde konen, der lige standsede op på sin vej gennem køkkenet. For Fabulator er ikke bare en lækker samling skrevne ord, næ nej, Bent Otto Hansen og forlaget Ostenfeld har gjort os den store tjeneste at samle alle ordene på den medfølgende cd. Det eneste problem ved det er, at Bent Otto Hansen er en gudsbenådet oplæser, så man mister en dimension, når man selv læser teksten.

Fabulator kan anbefales til alle ordnydere – det er fuldstændigt underordnet om man er rutineret lyrikforbruger – forfatterens humorfyldte dystopier kan ikke undgå at gøre dig i godt humør.

Fabulator kan på cd-form indtages, mens du ordner opvasken, lapper cyklen eller er på vej gennem byen. Bent Otto Hansen er ikke den nye onkel Danny, men hans tekster er ligeledes rablende fortællinger, der helt uden punktum, serverer lyrik for alle.

Bogen slutter, ganske symptomatisk, med afsnittet Nye læsere kan begynde her og starten på de afsluttende ord: først nu går det op for mig, og den indsigt gør at jeg godt kunne sætte punktum og begynde på en ny sætning, for der er jo en grund til at jeg i lang tid har været forsigtig med den sorte prik som fylder så lidt, men let kan have den største effekt….. og sådan fortsætter det siden ned og resten af bogen. Det er næsten profant kun at gengive en lille stump, så anskaf dig snarest dit eget eksemplar af Fabulator.

Bent Otto Hansen, Fabulator-papegøjelyrik, Forlaget Ostenfeld, 68 sider, Marts 2011.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.