// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Simon Beckett: Den glemte grav
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Krimi

Simon Beckett: Den glemte grav

Skrevet af den 7. marts 2011 – 11:14Ingen kommentarer

Den retsmedicinske antropolog David Hunter bliver kaldt ud til den engelske hede i Dartmoor for at assistere ved opgravningen af liget af en ung pige, som er blevet offer for et bestialsk mord. Egentlig er der bare tale om formalia, for den mistænkte, som både ligner og opfører sig som den ideelle, brutale morder, har allerede tilstået. Så alt der er tilbage er at grave pigen op. Med andre ord er sagen hurtigt klaret, morderen er allerede bag lås og slå, og Hunter får hurtigt vigtigere ting at tænke på. Så han tænker ikke mere på sagen.

Men otte år senere flygter morderen, og Hunter er nødt til at grave sagen frem igen. For den undslupne fange går nu efter dem, der var involveret i sagen otte år tidligere, og måske er sagen heller ikke helt så enkel, som det så ud til dengang?

Den glemte grav er en solid krimi, det er god, velskrevet underholdning, som man ikke går galt i byen med. Hist og her forfalder den en smule til stereotyper i persongalleriet, men uden at det dog bliver for meget. Det øger nærmere den gode gammeldags krimistemning, hvor man selv kan gætte med på, hvem morderen er. Så er man til krimier med lidt action i, er Den glemte grav ikke noget dårligt valg.

Simon Beckett startede serien om David Hunter i 2007, og Den glemte grav er den fjerde bog i serien.

Simon Beckett, Den glemte grav, Lindhardt og Ringhof, Februar 2011.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.