// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Rosa Gjerluff Nyholm: Rosas kagebog
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog, Mad og drikke

Rosa Gjerluff Nyholm: Rosas kagebog

Skrevet af den 15. februar 2011 – 21:31Ingen kommentarer

Rosa er en af hverdagens helte hjemme hos os. Hun laver supergodt børne-tv og i dag udkommer”Rosas kagebog”, der bygger på tv-programmet Rosa fra Rouladegade.

Rosa bager overraskelseskager sammen med børn, der gerne vil overraske deres bedsteforældre. Kagerne er helt specielle og passer perfekt til dem de er bagt til. Rosa er kagespion og på kagemission. Hun er sej i et køkken og god til at pynte både kagerne og sig selv.

Bogen er flot og inspirerende med de fine opskrifter og flotte fotos. Kagerne er kendt fra programmet og i bogen er der samlet 10 af de bedste opskrifter og Rosas egne favoritter fx flyvende pandekager med is og syltetøj, Rosas kagehus fra Rouladegade, Ramasjangboller og andre lækkerier.

Overraskelseskagerne i bogen er bygget op om børnenes bedsteforældre, deres livretter, yndlingsfarver og smag og kagerne bliver bare så flotte. Bag i bogen er der plads til dine egne spionoplysninger, så du kan bage din helt specielle overraskelseskage – og overraskelseskager vil vi have flere af, de er nemlig fyldt med kærlighed!

En rigtig fin opskriftsbog, både for de kageambitiøse og amatørerne. Opskrifterne er overskuelige og der er godt med billeder i. Så her i ferien er det frem med kagebogen og tid til lidt god Ramasjang.

Rosas kagebog, Rosa Gjerluff Nyholm, Mads Ulrick Holmstrup, Lærke Duus, Lindhardt og Ringhof, 64 sider, 2011

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.