// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Jon Bloch Skipper: Kongehuset 2010
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Årbog, Billedbog, Historie, Kongehuset

Jon Bloch Skipper: Kongehuset 2010

Skrevet af den 23. november 2010 – 18:45Ingen kommentarer

Kongehuset 2010 er en billedbog fyldt med årets bedste pressefotos af de kongelige. Den illustrerer og fortæller om de begivenheder, der har fundet sted i Kongehuset i 2010, herunder Dronningens 70 års fødselsdag, Kronprinsparrets renovering og overtagelse af Frederik d.8’s palæ, Regentparrets og Kronprinsparrets fælles statsbesøg til Vietnam for blot at nævne nogle få.

Det overordnede budskab med bogen er at illustrere, at Kongehuset absolut stadig er aktuelt og relevant for Danmark, hvilket 2010 har været med til at understrege. Forfatteren er af den opfattelse, at den danske befolkning har brug for Kongehuset og at Kongehuset har brug for befolkningen. Han mener, at opbakningen til Kongehuset aldrig har været større, hvilket han ønsker at vise med denne bog.

Bogen er kort, der er ikke ret meget tekst og den kan således bladres igennem på en lille times tid og så har du også fået det hele med. Det er nogle meget fine billeder, men der er ikke ret meget kød på den tilhørende tekst og man skal være mere interesseret i at kigge billeder end at læse, hvis denne bog skal begejstre.

Det er historikeren Jon Bloch Skipper, der fortæller om det begivenhedsrige år i Kongehuset. Han har også skrevet portrætbogen ”Tre Søstre” om Dronningen og hendes søstre og han svarer ligeledes på læserspørgsmål om Kongehuset i Billedbladet.

Jon Bloch Skipper, Kongehuset 2010, Lindhart og Ringhof, november 2010, 80 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.