// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Nicola May: Velkommen til Ferry Lane Marked
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Chick lit, Kærlighed og romantik, Roman

Nicola May: Velkommen til Ferry Lane Marked

Skrevet af den 8. juli 2023 – 05:18Ingen kommentarer

Hun smider sit drog af en kæreste ud, da hun finder ud af, at han har været hende utro. Dertil har han også brugt hele hendes opsparing, så den 33-årige Kara Moon står pænt efterladt på perronen og føler, at livets tog er kørt forbi.

Men heldigvis er hun en foretagsom kvinde, så hun beslutter at leje sit ene værelse ud til Airbnb gæster, som ønsker at besøge den hyggelige engelske sydkyst med dets kendte Ferry Lane Marked og dets flamboyante personager. Det bliver begyndelsen på nye eventyr for Kara. Hun begynder at se sig selv med andre øjne, og begynder at tage flere chancer, så hun kan få noget ud af det liv, som, hun synes, har stået i stampe i 8 år.

En dag modtager hun et brev indeholdende en billet til New York, og det bliver saltvandsindsprøjtningen, som skal til, for at Kara pludselig ser, at mulighederne ligger for fødderne af hende. I sidste ende må hun acceptere, at det drejer sig mere om, hvorvidt hun tør springe ud i livet og gøre noget andet, end det hun altid har gjort, end blot at blive i det kendte og trygge. Så nu er spørgsmålene: Hvor gemmer kærligheden sig henne, og hvem er den hemmelige afsender af brevet med rejsen?

Velkommen til Ferry Lane Marked er en rigtig hyggelig roman om venskaber, familie, kærlighed, og at turde springe ud i livet uden helt at vide, om man ender på fødderne. Beskrivelserne af beboerne i det lille samfund på den sydengelske kyst er så muntre, hyggelige og lige til, at man selv får lyst til at hoppe på flyveren og opleve stemningen, når de forskellige boder falbyder hinanden og ved dagens ende nyde en smuk solnedgang med en ‘ulovlig’ drink.

Nicola Mays lille trilogi om livet og kærligheden ved Cornwalls kyst er en sød lille serie, som rummer alt det en hyggelig sommerferiebog skal. Jeg kunne dog godt have ønsket mig, at man lige havde læst korrektur engang mere, for der er mange slåfejl og sætninger, som ikke helt hænger sammen, og det ødelægger læsningen. Men på trods af det, er serien om Ferry Lane Marked munter, romantisk og hyggelig og lige til at nyde ude i solen. Jeg glæder mig i hvert fald til at læse næste bog i serien, hvor det er en anden af personerne, som kommer til at spille hovedrollen.

Nicola May har også skrevet serien om livet i Cockleberry Bay, som også er anmeldt hos bogblogger.dk.

Nicola May; Velkommen til Ferry Lane Marked; oversat af Emma Jarlskov; 2023; 351 sider; Forlaget Alpha.

Der er lukket for kommentarer.