// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser p√• nettet » Alex Finley: Efter lukketid
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi, Sp√¶nding, Thriller

Alex Finley: Efter lukketid

Skrevet af den 17. marts 2023 – 05:28Ingen kommentarer

Så er der godt nyt til alle jer, der bare elsker en tempofyldt thriller med et spændende plot, for Alex Finley har igen leveret en bog, der med garanti vil holde dig vågen hele natten.

Nyt√•rsaften 1999 bliver fire teenagere p√• aftenarbejde i Blockbuster overfaldet, og kun √©n overlever. Politiet anholder en 18-√•rig mand ved navn Vince Whitaker for mordene, men sagen falder fra hinanden, og Vince bliver l√łsladt og forsvinder sporl√łst. Femten √•r senere sker n√¶sten det samme i en isbutik i samme by, og endnu engang er der kun √©n overlevende. Den nye massakre m√• have noget at g√łre med den i 1999, og da den h√łjgravide FBI-agent Sarah Keller bliver sat p√• sagen, vil hun g√łre alt for omsider at fange morderen. Er det mon Vince Whitaker, der er tilbage?

Ella var den eneste overlevende fra Blockbuster-massakren i 1999 og arbejder nu som terapeut, s√• da hendes gamle skoles rektor, Mr. Steadman, kontakter hende for at bede hende tale med den overlevende pige Jessica Duvall fra isbutikken, accepterer hun. Ella ved om nogen, hvad det er, Jessica g√•r igennem. Men Jessica er p√• ingen m√•de, som Ella forventede, og inden hun ved af det, tager sagen en h√łjst uventet drejning.

Efter lukketid har et super fedt plottvist, og jeg kan umuligt sige mere uden at afsl√łre for meget. Bogen er skrevet i korte kapitler, hvor man veksler mellem at h√łre, hvad der skete op til Blockbuster-massakren til 2015. Her h√łrer vi b√•de om Keller og hendes kollegers politiarbejde, Ella der er den eneste Jessica vil tale med, og sidst men ikke mindst advokaten Chris, der har et klart b√•nd til Blockbuster-sagen og sin helt egen agenda for at opklare den. Det fungerer super godt, og jeg ser virkelig frem til flere udgivelser fra Alex Finley.

Læs også vores anmeldelse af Rå Natur

Alex Finley: Efter Lukketid, Forlaget Falco, oversat af Kamma Krogh, 384 sider, februar 2023

Der er lukket for kommentarer.