// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Alex Finley: Efter lukketid
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi, Spænding, Thriller

Alex Finley: Efter lukketid

Skrevet af den 17. marts 2023 – 05:28Ingen kommentarer

Så er der godt nyt til alle jer, der bare elsker en tempofyldt thriller med et spændende plot, for Alex Finley har igen leveret en bog, der med garanti vil holde dig vågen hele natten.

Nytårsaften 1999 bliver fire teenagere på aftenarbejde i Blockbuster overfaldet, og kun én overlever. Politiet anholder en 18-årig mand ved navn Vince Whitaker for mordene, men sagen falder fra hinanden, og Vince bliver løsladt og forsvinder sporløst. Femten år senere sker næsten det samme i en isbutik i samme by, og endnu engang er der kun én overlevende. Den nye massakre må have noget at gøre med den i 1999, og da den højgravide FBI-agent Sarah Keller bliver sat på sagen, vil hun gøre alt for omsider at fange morderen. Er det mon Vince Whitaker, der er tilbage?

Ella var den eneste overlevende fra Blockbuster-massakren i 1999 og arbejder nu som terapeut, så da hendes gamle skoles rektor, Mr. Steadman, kontakter hende for at bede hende tale med den overlevende pige Jessica Duvall fra isbutikken, accepterer hun. Ella ved om nogen, hvad det er, Jessica går igennem. Men Jessica er på ingen måde, som Ella forventede, og inden hun ved af det, tager sagen en højst uventet drejning.

Efter lukketid har et super fedt plottvist, og jeg kan umuligt sige mere uden at afsløre for meget. Bogen er skrevet i korte kapitler, hvor man veksler mellem at høre, hvad der skete op til Blockbuster-massakren til 2015. Her hører vi både om Keller og hendes kollegers politiarbejde, Ella der er den eneste Jessica vil tale med, og sidst men ikke mindst advokaten Chris, der har et klart bånd til Blockbuster-sagen og sin helt egen agenda for at opklare den. Det fungerer super godt, og jeg ser virkelig frem til flere udgivelser fra Alex Finley.

Læs også vores anmeldelse af Rå Natur

Alex Finley: Efter Lukketid, Forlaget Falco, oversat af Kamma Krogh, 384 sider, februar 2023

Der er lukket for kommentarer.