// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Alex Finlay: Rå natur
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Spænding, Thriller, True Crime

Alex Finlay: Rå natur

Skrevet af den 11. januar 2022 – 07:30Ingen kommentarer

Mangler du en page-turner til de kolde januaraftener, kan jeg garantere dig, at du finder den her!

Matt Pine befinder sig midt i sit værste mareridt, da han modtager beskeden om, at hans forældre, hans 7-årige lillebror Tommy og 17-årige lillesøster Maggie er fundet døde på en ferie i Mexico. Det lokale politi påstår, det er en gaslækage-ulykke, men FBI er ikke overbevist, og de vil ikke fortælle Matt hvorfor. Problemet er bare, at det lokale politi ikke vil udlevere ligene til andre end et familiemedlem, så Matt må tage turen til Mexico alene.

Der går ikke lang tid, før familiens tragedie er overalt i pressen. Det er ikke første gang, Pine-familien er ofre for en tragedie. Matts storebror Danny sidder nemlig i fængsel tiltalt for mordet på sin highschool-kæreste Charlotte. Familien har længe været i mediernes søgelys, da en populær true crime-serie på Netflix har gennemgået sagen og sået tvivl om Dannys skyld. Det er bare ikke alle, der mener, han er uskyldig, og med et står Matt midt i det mediehelvede, han bevidst har prøvet at undgå.

Matts far, som altid har troet på Dannys uskyld, har brugt al sin tid og familiens ressourcer på at bevise det, så Matt kan ikke få det til at stemme overens med, at familien pludselig havde råd til en ferie til Mexico. Det, sammen med det faktum, at nogen prøver at skjule sandheden om familiens sidste dage i Mexico, gør, at Matt på egen hånd er nødt til at finde ud af, hvad der skete.

Rå natur er en velskrevet og intelligent thriller med interessante karakterer, som giver dig lyst til at læse videre og vide mere om dem. Vi følger familien op til den tragiske ferie, og man får så stor en tilknytning til dem, at det er helt vemodigt at vide, at de ender med at dø. For ud over et gennemarbejdet plot er Rå natur også en bog om en forfærdelig familietragedie, der starter med fængslingen af familiens ældste søn. Så fed en debut fra Alex Finley.

Alex Finlay: Rå natur, Forlaget Falco, oversat af Mads Damsø, 360 sider, november 2021

Der er lukket for kommentarer.