// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Julia Quinn: Et fængslende kys
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Kærlighed og romantik, Roman

Julia Quinn: Et fængslende kys

Skrevet af den 31. januar 2022 – 05:50Ingen kommentarer

Så er der igen nyt fra Julia Quinn og familien Bridgertons otte børn i 1800-tallets London. Og elskede du også at læse om den fandenivoldske Eloise Bridgerton, som vi hørte om i den femte Bridgerton-bog, Et uforglemmeligt frieri, kan jeg glæde dig med, at Hyacinth Bridgerton, som vi får glæden af i denne syvende bog i serien, har lige så meget krudt bagi som sin syv år ældre søster.

Hyacinth Bridgerton er den yngste af Bridgerton-børnene og noget af en viljefast, intelligent ung kvinde. Hun forstår ikke, hvorfor hendes mor, Violet Bridgerton, er så ivrig efter at få hende afsat, især fordi hun ikke på noget tidspunkt, siden hun debuterede, har mødt en mand, som hun var det mindste interesseret i – eller som kunne holde hendes rappe replikker ud. Det lige indtil hun møder den flotte Gareth St. Clair, som er den ældre og fornemme Lady Danburys barnebarn. Lady Danbury, som er Londons mest frygtede grevinde og tilfældigvis Hyacinths gode ven.
Gareths far, lord St. Clair, har for flere år siden afsløret over for sin søn, at Gareth er en bastardunge, som hans mor blev gravid med, mens lorden var bortrejst. Derfor har han aldrig gjort noget for at fremme Gareths fremtid. Efter Gareths bror, der var førstearving til familieformuen, døde, har lorden gjort alt for at ødsle formuen væk og på den måde hævne sig på Gareth og sin afdøde hustru.

Skæbnen vil dog, at Gareth har arvet en dagbog skrevet på italiensk, som måske kan ændre Gareths fremtid for evigt – hvis bare han kunne læse italiensk. Pudsigt nok er det lige netop det, Hyacinth kan, og hun tilbyder derfor at oversætte dagbogen. Hyacinth er nemlig noget så nysgerrig, og i takt med at de dykker ned i bogens hemmelige budskaber, er det ikke svært at forudse, hvor den rejse tager det unge par hen.

Endnu en gang emmer historien af romantik og begær iblandet en god lille skattejagt. Jeg nød at se de blødere sider af den berygtede Lady Danbury og hendes ømhed overfor både sit barnebarn, men også den friske Hyacinth, der er lige så bramfri, som den gamle lady Danbury. Jeg glæder mig til at læse om det sidste af de otte Bridgerton-børn, og så glæder jeg mig til, at de får udgivet alle bøgerne på Netflix.

Læs vores anmeldelser af de tidligere bøger i serien her eller endnu bedre, læs bøgerne!

Julie Quinn: Et fængslende kys, People’s, oversat af Lotte Follin, 375 sider, november 2021

Der er lukket for kommentarer.