// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser p√• nettet » Helen Cox: Liget i boghandlen
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi, Sp√¶nding

Helen Cox: Liget i boghandlen

Skrevet af den 26. november 2021 – 06:19Ingen kommentarer

Jeg tror, jeg har fået mig en ny favoritserie!

Helen Cox er tilbage med en ny Kitt Hartley-krimi, og jeg er simpelthen s√• pjattet med den Miss Marple-stemning, denne serie oser af. Hovedpersonen, bibliotekaren Kitt Hartley, er den mest charmerende, humoristiske og fandenivoldske karakterer, jeg l√¶nge er st√łdt p√•. Og s√• er der Kitts s√łde og lidt naive veninde Evie Bowes, der altid f√•r rodet sig ud i alle mulige problemer, som kriminalkommiss√¶r Malcolm Halloran og Kitt m√• hj√¶lpe hende ud af. Det kan bare ikke blive bedre.

Det n√¶rmer sig jul i byen York, men julestemningen bliver hurtigt erstattet af frustration, da den regelbundne og altid korrekte kriminalassistent Charlotte Banks bliver suspenderet fra politiet, under mistanke for at have overfaldet en formodet indbrudstyv. Kitt og Evie n√¶gter at tro p√•, at det er sandt, men f√•r strenge ordrer fra Halloran om ikke at blande sig i sagen, da det blot kan g√łre situationen v√¶rre. Han er selv bundet p√• h√¶nder og f√łdder, s√• Charlottes karrieres sk√¶bne synes at blive forv√¶rret hurtigere, end de kan n√• at se sig om.

Evie, der har f√łlelser for Charlotte, kan ikke lade den unge kriminalassistent i stikken og p√•begynder sin egen efterforskning, som selvf√łlgelig skaber en masse ravage, som Kitt m√• hj√¶lpe hende med at rette op p√•. Kitt er heldigvis ikke sv√¶r at f√• med p√• den hemmelige mission, da det udover at redde Charlotte Banks karriere ogs√• drejer sig om en r√¶kke stj√•lne og yderst sj√¶ldne b√łger. Men hvad har en r√¶kke stj√•lne b√łger og Charlottes karriere med hinanden at g√łre?

Liget i boghandlen er anden selvst√¶ndige bog i serien om Kitt Hartley. Den egner sig perfekt til at l√¶se, nu hvor vinteren er n√¶r, og du kan sidde under et dejligt varmt t√¶ppe med en stor kande te ved h√•nden. Er du til hyggekrimier med masser af humor og hjertevarme, vil du ikke fortryde en eneste af b√łgerne i denne serie.

Læs også vores anmeldelse af den forrige Kitt Hartley-krimi her.

Helen Cox: Liget i boghandlen, Forlaget Zara, oversat af Kamilla Pontoppidan Haderup, 324 sider, november 2021

Der er lukket for kommentarer.