// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Caroline Fibæk: Rawcake – magiske sunde kager
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Livsstil, Mad og drikke

Caroline Fibæk: Rawcake – magiske sunde kager

Skrevet af den 5. oktober 2010 – 18:54Ingen kommentarer

Har du valgt den sunde livsstil – men savner det søde liv, så fortvivl ikke, her er en bog fyldt med opskrifter på lækkerier uden gluten, sukker, mælkeprodukter, tilsætningsstoffer eller animalsk fedt. Her er tærter, is, cupcakes og desserter i sunde versioner.

Kvinden bag er Caroline Fibæk, som har taget stor del i skabelsen af Danmarks første raw food café 42 RAW. Bogen er med udgangspunkt i hele livsstilen om raw food, men kan sagtens bruges af andre, der har lyst til at leve lidt sundere.

Bogen er utrolig flot, med meget smukke billeder og overskuelige opskrifter. Her finder du en lilla blåbærdrøm, chokoladecremekage med jordbær mousse, farvestrålende cupcakes, mangosorbet osv.

Men når alle de traditionelle bage-ingredienser er strengt forbudt, må der alternative løsninger til. Caroline Fibæk bruger bogens første afsnit til at redegøre for chlorella, chiafrø, stevia, maca m.m.

For mig er det ukendt land, men bagerst i bogen er der et afsnit over forhandlere og links til hendes yndlings raw food butikker og helsekostbutikker.

Mange af opskrifterne kræver lidt godt køkkengrej, men start evt. ud med en nem sorbet lavet på blendede frosne frugter eller en N’ice Cream med frosne bananer, agavesirup og kokosolie.

Det er en smuk og inspirerende bog, men med mange mærkelige ingredienser og udstyr. Den er oplagt til de sunde der flirter med raw-food-tanken, men lidt for alternativ til os der elsker en lun kanelsnegl og en god kop kaffe med varm mælk og sukker.

Caroline Fibæk, Rawcake – magiske sunde ingredienser, people’sPress, 128 sider, 2010

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.