// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Julia Quinn: En uundgåelig længsel
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Julia Quinn: En uundgåelig længsel

Skrevet af den 18. december 2020 – 06:00Ingen kommentarer

Julia Quinns kærlighedshistorie om familien Bridgertons otte børn i 1800-tallets London må siges efterhånden at være blevet min guilty pleasure. Jeg er vild med det romantiske setup, kjolerne, stemningen, sproget og de intriger, hver bog indeholder. Derfor er det ingen overraskelse, at alle andre bøger (for ikke at sige børn og familie) blev skubbet til side, da den fjerde bog i serien landede i mit hjem.

En uundgåelig længsel kredser om den flotte charmør Colin Bridgerton, som netop er vendt hjem til London efter en lang udenlandsrejse og opdager, at selvom han har været bortrejst, går der ikke længe, før sladderen som følge af ”Lady Whistledowns tidskrift” går. Skal dette års debutantbal være der, den eftertragtede charlatan omsider finder sig en hustru?

Colin er dødtræt af, at han evigt og altid bliver nævnt af Lady Whistledown. Han ved, det snart er på tide, at han finder en hustru, men ingen af de gifteklare unge kvinder tiltaler ham. Heldigvis finder han venskabet med sin søster Eloises bedste veninde, den endnu ugifte gammeljomfru Penelope, sært forfriskende – pudsigt nok. Hvad Colin ikke ved, er, at Penelope har været forelsket i ham, siden den første dag hun så ham, og selvom hendes mor for længst har opgivet at få hende giftet bort, drømmer Penelope stadig om, at Colin skal få øjnene op for hende.

Samtidig har den ældre Lady Danbury til et bal udloddet en dusør til den person, der afslører, hvem Lady Whistledown er. Det sætter gang i den ene konspirationsteori efter den anden, da alle mener, at det må være en, der jævnligt deltager i Londons selskabsliv.
Heldigvis kan vi se frem til hele fire bøger mere i Familien Bridgerton-serien OG en Netflix-serie, så har du endnu ikke stiftet bekendtskab til Julia Quinns serie, kan du roligt ønske dig dem til jul – jeg lover dig, at du ikke vil fortryde det.

Læs også vores anmeldelser af de andre bøger i serien her

Julia Quinn: En uundgåelig længsel, People’s Press, 400 sider, udkom 1. december 2020

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.