// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Jesper Steinmetz: Live fra Amerika
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » International Politik, Journalistik, Samfund

Jesper Steinmetz: Live fra Amerika

Skrevet af den 23. september 2020 – 06:50Ingen kommentarer

I 10 år har Jesper Steinmetz været USA-korrespondent for TV2. 10 år hvor der er sket enormt meget i “Guds eget land”.

På fornem vis tager Steinmetz os med et skridt videre end det, som han skildrer i sine reportager på tv. Nogle af de historier, som vi kan huske at have set i 19Nyhederne får vi genfortalt eller uddybet. Samtidig dykker han lidt ned i blandt andet amerikanernes kærlighed til våben og retten til at bære våben, det amerikanske sundhedssystem og flere andre ting.

Det er dog mere en bog om Jesper Steinmetz og hvad Jesper Steinmetz har oplevet, end det er en bog om USA og amerikanerne. Så man skal hovedsageligt læse den for at få uddybet nogle af de reportager han har lavet og blive klogere på livet som korrespondent. For en indføring i det amerikanske samfund er det knap så meget.

Når det er sagt, så skal der skam også være plads til en bog, som med en populær tv-person i spidsen tager hr. og fru Danmark med til USA og på klassisk tv2-facon forklarer dem lidt om livet i landet. Ikke mindst om den enorme splittelse, som landet oplever netop nu.

Steinmetz skriver på samme måde som han formidler sine historier på tv. Let og ligefremt. En fornøjelse at læse. Og rigt illustreret – med rigtig, rigtig mange billeder af Jesper Steinmetz her, der og alle vegne.

Jesper Steinmetz: Live fra Amerika, Politikens Forlag 2020. 358 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.