// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Muna Shehadi: Rosalinds løgn
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Muna Shehadi: Rosalinds løgn

Skrevet af den 20. august 2020 – 06:18Ingen kommentarer

Læs med her, alle Lucinda Riley-fans! For der er en ny forfatter på markedet, og hun er allerede her i sin debutroman mester i at skrive historier om kærlighed og familieskæbner, der hører til i toppen inden for genren. Rosalinds løgn er første bog i Tre døtre-trilogien, der handler om søstrene Olivia, Eva og Rosalinds jagt på sandheden om deres ophav.

Olivia, Eva og Rosalind er døtre af den smukke, glamourøse og berømte, men psykisk ustabile filmstjerne Jillian Croft og den lige så berømte producer Daniel Braddock. De har haft så normal en opvækst, som den nu kan være med berømte forældre, og en mor, der begik selvmord, da de var unge. Så da de flere år efter rydder ud i deres mors ting og opdager, at hun aldrig har født dem, kommer det som et chok for dem alle tre. Olivia og Eva er overbevist om, at det er en fejl, men Rosalind kan ikke lade det ligge. Hun har altid følt sig anderledes end sine søstre, og det her kan hun ikke lade gå upåagtet hen.

Rosalind, som den mest rastløse og impulsive af de tre søstre, beslutter sig for at forfølge sandheden. Hun må vide, om hun har en helt anden familie derude, som kan udfylde den tomhed, hun altid har følt. Hendes ihærdighed fører hende til New Jersey til operasangeren Leila Allertons familie, og inden hun ved af det, bliver hun inkluderet i det, hun tror, er sin biologiske familie. Problemet er bare, at hun ikke ved, hvordan hun fortæller dem sandheden – og snart er det for sent.

Hvor jeg dog elskede at læse Rosalinds løgn. Den havde den helt perfekte mængde drama, spænding og selvfølgelig også lidt kærlighed. Historien er virkelig dragende, og mens du er opslugt af at gætte, hvad der nu sker, og heppe på, at Rosalind vælger det rigtige, holder Muna Shehadi det høje niveau hele vejen igennem, til sidste side er vendt. Jeg glæder mig helt vildt til, at næste bog i serien udkommer.

Muna Shehadi: Rosalinds løgn, Forlaget Zara, Oversat af Annemette Goldberg, 466 sider, Udkommer 20. august 2020

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.