// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Cara Hunter: Familiens synder
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi, Spænding

Cara Hunter: Familiens synder

Skrevet af den 20. februar 2020 – 07:00Ingen kommentarer

Kriminalinspektør Adam Fawley og hans team har 48 timer til at finde otteårige Daisy, efter hun forsvundet fra sine forældres havefest i Oxford. 48 timer før de fleste spor er væk for altid, og Daisy aldrig igen er at finde. Men erfaringen siger også, at ni ud af ti gange i sager om forsvundne børn er det en i omgangskredsen, der er ansvarlig –én tæt på barnet.

Kriminalinspektør Adam Fawley bliver kaldt ud til en sag om et forsvundet barn i et idyllisk boligområde i universitetsbyen Oxford. Daisy var iklædt et tusindfrydskostume og forsvandt formodentlig i løbet af aftenen, alt imens familiens mange indbudte gæster hyggede sig over grillen. Men hvornår så Daisys forældre egentlig deres datter sidste gang, og var det Daisy, der havde tusindfrydskostumet på?

Cara Hunter går stille og roligt i gang med at afdække tiden op til hændelsen, og vi finder ud af mere og mere om, hvilken familie Daisy kommer fra, og hvor mange hemmeligheder de har bag den perfekte facade. Debatten og konspirationerne raser på Twitter, alt imens forskellige beviser for en forbrydelse, hvor sporene render i alle mulige retninger, klarlægges.

Familiens synder er første bog i denne nye krimiserie om kriminalinspektør Adam Fawley, og med den afslutning Cara Hunter leverer, glæder jeg mig virkelig meget til læse, hvad hun finder på i den næste. Jeg skulle lige vænne mig til, at historien var skrevet i 1. person uden så mange personlige bemærkninger fra Adam Fawley. Ikke at det er decideret dårligt, men jeg manglede nogle personlige beskrivelser af ham, som man normalt ville få af andre karakterers syn på ham. Heldigvis løftede bogens overraskende plot bogen op, så det blev en mindre detalje, men med et ønske om, at vi kommer tættere ind på livet af ham i den næste bog.

Cara Hunter: Familiens synder, Gad, 400 sider, 20. februar 2020

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.