// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Sofia Lundberg: Et spørgsmålstegn er et halvt hjerte
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Roman

Sofia Lundberg: Et spørgsmålstegn er et halvt hjerte

Skrevet af den 28. december 2019 – 06:00Ingen kommentarer

Elin er modefotograf i New York og bor sammen med sin mand Sam og deres datter Alice. Hun har stor succes på jobbet, men derhjemme går det ikke så godt. Da hun en dag kommer hjem fra jobbet, har hun modtaget et brev fra ven fra fortiden og hele hendes nutidige virkelighed er i fare for at falde sammen.

For Elin har ikke været ærlig over for sin mand og datter, og de kender ikke til hendes opvækst og fortid. Og Elin gemmer på en række hemmeligheder, som hun for alt i verden ikke vil have frem.

Hun er i tvivl om hun skal rejse ”hjem” – tilbage til fortiden og se sin frygt i øjnene eller om hun skal lade det ligge på samme måde, som hun har gjort de sidste årtier.

Det lyder måske som en historie, du har hørt eller læst før. Og det er det også. Der er ikke de helt store overraskelser i denne her roman og karaktererne er også lidt vel forudsigelige.

Forfatteren rammer dog noget helt grundlæggende i os mennesker, son drejer sig om, hvad vi kommer fra og af, og hvordan det påvirker, hvem vi ender med blive.

Jeg var svært begejstret for Den røde adressebog af samme forfatter, som du kan læse min anmeldelse af her, og måske havde jeg derfor for høje forventninger til denne her, som den ikke har kunne indfri.

Men er du til bøger om fortidens hemmeligheder, familierelationer, forviklinger og mor datter forhold, så er det her måske noget for dig. Det er en hæderlig roman, men ikke én, der bliver hængende ret længe. Til det er den alligevel for uoriginal.

Sofia Lundberg, Et spørgsmålstegn er et halvt hjerte, People’sPress, november 2019, 365 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.