// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Brad Thor: Spymaster
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Agentroman, På engelsk

Brad Thor: Spymaster

Skrevet af den 23. november 2019 – 07:00Ingen kommentarer

Fra en boghylde i en amerikansk lufthavn kiggede denne thriller ned på mig. Og efter have læst de første linjer af bagsideteksten var jeg solgt.

Amerikanske efterretningsofficerer der skal forhindre tredje verdenskrigs udbrud. Og en scene sat i Nordeuropa med forholdet mellem Nato og Rusland i centrum. Lige noget for mig.

Og jeg blev ikke skuffet. Brad Thor leverer varen. Her er fuld skrald på med masser af eksplosioner, skyderier og drab samt storpolitiske forviklinger og intriger. Samtidig kommer vi blandt andet til Nordnorge og den svenske ø Gotland. Altid fedt når kulisserne er nogle man kender eller har en idé om hvordan ser ud.

Man skal passe på med at sammenligne nogen som helst thrillerforfattere med Tom Clancy. Kold Krigs-thrillerens ukronede konge. Men Brad Thor kunne faktisk godt gøre sig fortjent til titlen som den nye Tom Clancy. Det kan selvfølgelig først endeligt afgøres, når jeg har læst mere af ham. Men med Spymaster lover det rigtig godt. Og der er ingen tvivl om at jeg skal læse mere af Brad Thor. Ifølge indersiden af bogomslaget, så er der ikke mindre end 17 andre Thor-thrillere at kaste sig over.

Brad Thor: Spymaster. Simon & Schuster, 2018. 395 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.