// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Heine Lennart Christensen: Billedbehandling med Photoshop CS4
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Hobby

Heine Lennart Christensen: Billedbehandling med Photoshop CS4

Skrevet af den 22. maj 2010 – 21:25Ingen kommentarer

Photoshop CS4 er et stort program, og det kan næsten alt indenfor billedbehandling. Derfor kan det være svært at vide, hvor man skal begynde og ende, og hvordan man egentlig kommer fra begyndelsen til enden på en smart måde. Og derfor er det en god ide at alliere sig med en guidebog til programmet før man kaster sig ud på dybt vand. En sådan guidebog kunne eksempelvis være ’Billedbehandling med Photoshop CS4’ af Heine Lennart Christensen.

Bogen indeholder informationer om langt det meste, som i hvert fald hjemmebrugeren vil kunne få brug for at vide om billedbehandling i Photoshop CS4. Bogen er ikke for de utålmodige, men det er Photoshop jo sådan set heller ikke!

Bogen indeholder en god portion eksempler på, hvordan man gør det ene og andet, og hvad man rent faktisk får ud af manøvrerne. Der er lidt større vægt på at forklare med ord end med billeder, hvilket måske kan afskrække nogle, men til gengæld kan den grundige og videbegærlige Photoshop-bruger indhente mange godbidder ved at læse bogen.

Heine Lennart Christensen, Billedbehandling med Photoshop CS4, 414 sider, Forlaget Globe, Januar 2010.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.