// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Jessica Barry: Frit fald
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Jessica Barry: Frit fald

Skrevet af den 25. oktober 2019 – 06:32Ingen kommentarer

Frit fald er en af de spændingsromaner, der sørger for, at du sidder helt ude på kanten af stolen fra første kapitel. Et flystyrt, der kun efterlader sig én overlevende, som kort efter styrtet griber det, hun kan og flygter hen over det vidtstrakte landskab, gennem skove og ned ad klippeskråninger langt væk fra dem, der jagter hende. Jessica Barrys debut er fængslende fra første sætning.

Maggie har ingen kontakt til sin datter Allison, så da Allisons fly styrter ned i Rocky Mountains, Colorado, og alle formoder, hun er omkommet, er hendes mor i chok. Hun kan ikke forstå, hvad Allison lavede i det privatejede fly sammen med en rig forretningsmand, og hun kan ikke acceptere, at hun er død. Maggies veninde Linda prøver at hjælpe Maggie så godt, hun kan med at arrangere Allisons mindehøjtidelighed og sørge for en lind strøm af madvarer og angstdæmpende piller, men Maggie vil ikke dvæle i sorgen og beslutter sig for at granske lidt mere i Allisons liv før det fatale flystyrt.

Samtidig er Allison hårdt såret og på flugt gennem det kolde terræn uden at vide, hvilken vej hun skal løbe. Hun har ingen mad og vand eller beskyttelse mod det kolde vejr, og samtidig ved hun, at ham, som jagter hende, kommer nærmere for hvert minut. Hendes perfekte liv er væk, og nu er hendes eneste mål at komme hjem til sin mor og advare hende, inden det er for sent. Også selvom det i sidste ende måtte koste hende livet.

Forlaget Jentas har gjort det igen og fundet en ny fremragende thrillerforfatter. Er du til psykologiske thrillere skrevet af forfattere som Harlan Coben og C. L. Taylor er Frit fald noget for dig. Det er en enkeltstående historie, som er hurtigt læst med en umiddelbar ’thrill factor’, du ikke må gå glip af.

Jessica Barry: Frit fald, Forlaget Jentas, 397 sider, september 2019

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.