// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Marc Levy: PS fra Paris
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Marc Levy: PS fra Paris

Skrevet af den 17. september 2019 – 06:04Én kommentar

Marc Levy er én af Frankrigs bedst sælgende forfattere og nu udkommer han på dansk med romanen: PS fra Paris.

Vi møder skuespilleren Mia, der klarer sig godt i filmbranchen og hun er på forsiden af de kulørte blade, sammen med sin lige så berømte mand. De er et hot kendispar, men i den virkelige verden har Mia brug for en pause.

Hun rejser fra England til Paris for at gemme sig lidt hos en veninde. Her ændrer hun frisure, får job på en restaurant og lever et helt andet liv, end det hun er vant til i hippe London.

I Paris møder hun den amerikanske forfatter Paul, der ikke kender til den berømte skuespillerinde. Pauls venner forsøger at få ham afsat, da de synes han virker ensom og efterhånden er blevet lidt sær i sit eget selskab.

Da de to mødes, opstår der en gnist imellem dem, men de opstiller en række regler for deres forhold, så de sikrer sig, at de kun forbliver venner. For ingen af dem, er på udkig efter en ny kæreste. Paul er ikke meget for at rejse, men da han har stor succes i Sydkorea, ser han sig nødsaget til at flyve dertil. I Sydkorea er også hans oversætter, som han har et forhold til og nu vil han finde ud af, om det er noget der skal udvikle sig.

Mia ender med at komme med på rejsen, der rummer en del overraskelser og blandt andet også forklarer, hvorfor Pauls bøger har så stor en succes i landet.

Bogen er en sød bog om kærlighed og om de omveje, der nogen gange skal tages, for at finde lige præcis det rigtige sted hen. Kærlighed, forviklinger og god underholdning udsættes man for, som læser af PS fra Paris.

Marc Levy, PS fra Paris, Turbulenz, 2019, 288 sider

Én kommentar »

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.