// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Becky Masterman: Salt i såret
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Becky Masterman: Salt i såret

Skrevet af den 10. september 2019 – 06:56Ingen kommentarer

Der er simpelthen ikke noget bedre end at vende tilbage til en krimiforfatter, der begejstrer. Nu er Becky Masterman igen på banen med en ny Brigid Quinn-krimi og heldigvis for det. For selvom den ældre og hvidhårede Quinn er pensioneret FBI-agent og arbejder deltid som privatdetektiv, så er hun uden tvivl en interessant kvinde og en karakter, jeg altid glæder mig til at læse mere om.

Da Brigid Quinn får et opkald fra sin mor om, at hendes far er kommet på hospitalet, har hun ikke andet valg end at tage til Florida for at hjælpe sin mor med at passe ham. Quinn har ikke verdens bedste forhold til sine forældre, hovedsageligt fordi hun kommer fra en politifamilie og fik skuffet dem godt og grundigt ved at gå ind i FBI. Selv mange år efter er hun familiens sorte får, så selvom hendes samvittighed får hende til at vende snuden hjemad, er hun glad for afledningen, da hendes tidligere kollega Laura Coleman beder Quinn om hjælp til en forestående appelsag for den dødsdømte Marcus Creighton.

Laura Coleman bor også i Florida, så Quinn tænker, at hun kan slå to fluer med et smæk; familiebesøg og opklaringen af Creighton-mysteriet. For har den flotte Marcus Creighton 15 år tidligere slået sin kone og sine tre børn ihjel, og hvor har han i så fald gemt børnenes lig? Quinn bliver endnu en gang sat på prøve, både i forhold til sin udfordrende familie og Laura Colemans motiv for at få Creighton frifundet.

Jeg er stor fan af den pensionerede FBI-agent Brigid Quinn. Hun har ben i næsen, og det er virkelig fedt at læse om hendes måde at gribe sagen an på, samtidig med at hendes søde mand bekymret tjekker ind på telefonen i ny og næ, og hun skal forholde sig til sin mors mentale tilstand, mens faren er indlagt. Det er bestemt også en forbedring fra Mastermans side, at denne nye krimi foregår i et højere tempo end den forrige; Frygt mørket. Det kapløbet mod tiden inden Marcus Creightons henrettelse gør, at bogen er læst før, du får set dig om. Jeg glæder mig til der snart kommer en ny Brigid Quinn-krimi.

Becky Masterman: Salt i såret, Jentas, 366 sider, marts 2018

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.