// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Chloé Esposito: Alvina Skyggejæger
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Chick lit, Femikrimi, Roman

Chloé Esposito: Alvina Skyggejæger

Skrevet af den 21. august 2019 – 06:16Ingen kommentarer

Hvis jeg syntes Chloé Espositos første bog i Alvina-trilogien var vild, så er nummer to i serien fuldkommen vanvittig. Jeg havde ikke forestillet mig, at det kunne blive mere ekstremt, men jeg blev klogere. Alvina Skyggejæger fortsætter, hvor Alvina Skyggesøster slap og derfra ud af en tangent, du umuligt kan forestille dig. Der må jeg lige advare dig om, at hvis du ikke har læst Alvina Skyggesøster, skal du ikke læse videre, da resten af anmeldelsen kan indeholde spoilers.

Alvina har stjålet sin afdøde søsters identitet og er flygtet fra Sicilien til London med lejemorderen aka hendes livs kærlighed Nino. De har med sig en kuffert fyldt med to millioner euro og alle Beths diamanter. Alvina har fået smag for at slå ihjel og foreslået Nino, at de teamer op og bliver et badass killer-team, men Nino er ikke lige så overbevist og er skredet med alle pengene OG den røde Lamborghini, som Alvina simpelthen elsker.

Alvina er rasende, og jagten går ind på Nino, som har besluttet sig for at teste hendes evner som lejemorder ved at lege katten efter musen. Alvina skal prøve at fange Nino, og først når hun gør det, vil han overveje at danne team med hende. Det bliver til en jagt gennem flere lande med stoffer, druk og flere mord på samvittigheden. Alvina er styret af sine impulser, og da hun nu har den døde Beths stemme i hovedet konstant, er hun ikke så velovervejet med hensyn til de ting, hun gør.

Hun stjæler en nuttet gravhundehvalp, bliver opsøgt af sin mor, der har Beths søn på armen, den sicilianske mafia og politiet kommer på sporet af hende, og mange, mange flere ting sker, alt imens hun trøster sig over tabet af sin elskede Nino i armene på lækre mandfolk – og en enkelt kvinde.

Denne her trilogi er simpelthen for morsom! Alvina er, hvis det er muligt, endnu mere ude af kontrol, og for hver side du vender, går historien mere og mere amok. Det må være sommerens must read for jer, der elsker morsomme, vanvittige bøger med den vildeste handling.

Chloé Esposito: Alvina Skyggejæger, People’s Press, 377 sider, juni 2019

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.