// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Anja Steensig: En lille bog til mørke dage – Trøst i Tro og Kærlighed
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Selvhjælp

Anja Steensig: En lille bog til mørke dage – Trøst i Tro og Kærlighed

Skrevet af den 31. august 2019 – 06:01Ingen kommentarer

Anja Steensig har skrevet en lille bog, der med små digte, bønner til Gud og til kærligheden samt små meditative øvelser til læseren. Alt sammen for at give læseren en hånd at holde i, når det er svært at være til.

Det er en bog, der skal hjælpe dig med at tanke dig selv op og give slip – på alt mellem himmel og jord, som sagtens kan hobe sig op i en presset hverdag, hvor det at tage et stille minut for sig selv kan være en udfordring.

Anja Steensig er kendt som tv-vært og måtte finde sig selv i stressende situationer, fordi hun hele tiden skulle være på. Bogen er netop skrevet som reaktion på at være i et hamsterhjul, der medfører stress og uro. Hun har skrevet en bog for at hjælpe og vise omsorg. Men man skal tro på hendes tilgang til det – det er ikke en manual, men en kærlighedserklæring til alle mennesker. Som læser skal du være spirituel, tro på ord som at finde lys i dig selv, og at kærlighed til dig selv kan findes blandt andet ved hjælp af meditation og ro.

En lille bog til mørke dage, Trøst i Tro og Kærlighed, Anja Steensig, Saxo Publish, 49 sider. Udgivet foråret 2019.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.