// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Kevin Kwan: Den kinesiske forlovelse
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Chick lit, Roman

Kevin Kwan: Den kinesiske forlovelse

Skrevet af den 7. april 2019 – 07:50Ingen kommentarer

Magen til vanedannende selskab skal man lede længe efter! Kevin Kwans Crazy Rich Asians-serie er som at blive lukket ind i et univers, hvor alt kan ske, og hvor alle som én har vundet jackpot i lotto –flere gange. Der er store biler, ekstreme boliger, privatfly, shoppeture, man kun kan drømme om, og madoplevelser uden lige. Måske tænker du, at det er da for crazy vildt, og ja, det er det. Men det er på den gode måde og noget så underholdende.

Rachel Chu skal omsider giftes med sin Nick Young. Det skal ikke være det typisk ekstravagante bryllup, som Nicks velhavende familie og venner forventer, men et stille og roligt bryllup, parret selv har planlagt. Rachel burde være lykkelig, men der mangler en vigtig brik i hendes liv. Hendes far som de gennem det sidste år forgæves har prøvet at opstøve. Hendes far som slet ikke ved, at hun eksisterer.

Nick har også sit at døje med. Han har ikke set sin mor, Eleanor, siden hun prøvede at ødelægge forholdet mellem ham og Rachel. Hun er heller ikke inviteret til deres bryllup. Spørgsmålet er bare, om Nicks mor vil acceptere ikke at være en del af sin eneste søns bryllup, og hvor mange yderligheder hun vil gå til for at forhindre den store dag.

Eleanor har i tiden uden Nick i sit liv hjulpet familien Bao, hvis søn Carlton har været ude for en frygteligt bilulykke i London. Carlton som pudsigt nok ligner Rachel Chu. Eleanor kan ikke styre sin nysgerrighed og inviterer familien til at bo i Singapore med den undskyldning, at Carlton med hendes kendskab til de bedste læger kan komme sig helt. Derved kan Eleanor lettere opstøve flere informationer om, hvem den mystiske familien Bao er, og hvor mange penge de har.

Den kinesiske forlovelse er anden bog i Crazy Rich Asians-triologien, og jeg glæder mig allerede til den næste. Jeg ved ikke, om det er den der uovertrufne lethed, der er, når man taler om rige menneskers problemer, næsten helt uden seksuelle undertoner – da det sikkert vil bandlyse bogen fra det marked, den oprindeligt var tiltænkt, som gjorde det for mig. Jeg ved bare, at jeg var vild med den. Jeg nød hver eneste side i denne her fjollede, helt igennem syrede oplevelse, det er at blive lukket ind i en verden, hvor Hollywood kan pakke sammen og benovet kigge op på de Crazy Rich Asians.

Kevin Kwan: Den kinesiske forlovelse, Hr. Ferdinand/Politikens Forlag, 476 sider, marts 2019

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.