// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Bob Woodward: Fear
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Politik & debat

Bob Woodward: Fear

Skrevet af den 9. november 2018 – 07:37Ingen kommentarer

Bob Woodward er uden tvivl en af det tyvende århundredes største journalister og han har uden tvivl mange opsigtsvækkende og til tider foruroligende ting at fortælle om Trump-administrationens første halvandet år i Det Hvide Hus. Men Woodward er ikke just nogen god fortæller og ”Fear” er en uhyre kedelig, langtrukken og søvndyssende fortælling om et emne, som ellers skulle give gode muligheder for at lave en medrivende fortælling, som man bare lappede i sig.

Men nej. Det er en sand kamp at komme igennem Woodwards alenlange beskrivelse af det ene møde efter det andet. Man får selvfølgelig nogle oplysninger, som ikke har været fremme før. Men mange af bogens mest opsigtsvækkende afsløringer har været nævnt i medierne efter udgivelsen. Og afsløringerne lægger sig egentlig bare oveni den i forvejen tykke dynge af chokerende og gruopvækkende historier om Trump-administrationen.

Så medmindre du bare ikke kan lade være, så lad være med at læse bogen. Jeg har gjort det og skal nok sige til når der kommer en Trump-bog, der er værd at læse. Det skal nok ske på et tidspunkt. Trump har trods alt mellem lidt mere end to år og seks år tilbage i Det Hvide Hus – hvis ikke han bliver stillet for en rigsret.

Bob Woodward: Fear – Trump in The White House. Simon & Schuster, 2018.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.