// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Sara Paborn: En hustrus hævn
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Sara Paborn: En hustrus hævn

Skrevet af den 27. oktober 2018 – 07:12Ingen kommentarer

I 39 år har Irene Husvig været gift med kabelmontøren Horst. 39 lange år med sure pligter, uden hverken romantik eller søde ord. Irene er godt træt af Horst, og da hun en dag opdager en kasse med blylodder i deres kælder, tager en idé form. Hun behøver ikke nødvendigvis at fortsætte sit liv med Horst.

Som ung var det Irenes største ønske at blive gift med en sød mand, få børn og leve et roligt liv. Hun forventede ikke så meget af fremtiden, så længe hun ville få bare lidt af den kærlighed, hun havde læst om i eventyr. Men ikke alt gik, som hun havde håbet på.
Selvom hun mødte en flot mand, fik to dejlige børn og blev ansat som bibliotekar på det lokale bibliotek, er det, som om hun mangler noget i sit liv. Irene beslutter sig for, at hun bliver nødt til at gøre noget drastisk, mens hun stadig kan. Men hvordan tager man livet af sin mand, uden at det bliver opdaget? Og kan hun få sig selv til at gennemføre det?

Det er nok de færreste i et ægteskab, der ikke fra tid til anden har haft et ønske om at sende den anden part hen, hvor peberet gror. Sara Paborn har skrevet en virkelig morsom, intelligent og fin bog om en kvinde, der har brugt hele sit liv på at være noget for andre og gøre det, der blev forventet af hende. Jeg nød at læse om Irenes liv med bøger i højsædet, og hendes ydmyge tilgang til alt. Det er umuligt ikke at holde af hende.

Derudover kan du også, hvis du er frustreret over din mands (manglende) deltagelse i huslige pligter eller bare sådan generelt, sætte dig over for ham og læse denne bog. Det vil uden tvivl give ham stof til eftertanke og sætte gang i en masse sjove samtaler.

Sara Paborn: En hustrus hævn, Forlaget Modtryk, 208 sider, september 2018

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.