// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Thomas Bagger: Superstar
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Thomas Bagger: Superstar

Skrevet af den 22. august 2018 – 07:58Ingen kommentarer

En iskold vinterdag bliver en ung pige fundet i Marselisborgskoven. Hun går rundt i kulden, kun iført en tynd kjole og i hendes underarm er ordet: superstar, skåret ind i hendes hud. Hun er nedkølet og helt dopet af stoffer.

Sagen lander på Camilla Staals bord på politigården. Hun er leder af Østjyllands Task Force, mens den tidligere leder Ask Hjorthede er indlagt på psykiatrisk hospital.

Bogen er anden del i serien om Ask Hjorthede og Camilla Staal og i første bog bliver Asks hustru myrdet for øjnene af ham. Camilla prøver at holde sammen på sagen og sig selv, men er hurtigt dybt involveret og det viser sig, at forbrydelsen er en del af et mønster, der trækker tråde til realityshowet Sinners Island. Og den unge pige i skoven er ikke det eneste offer for en række forbrydelser, der forvandler realitystjerner til levende døde.

Det er fedt at se, hvordan Thomas Bagger slår sin specielle tone og skrivestil an her i anden bog. Den er skarp, sproget er moderne og referencerne til de sociale medier og realitygenerationen fungerer rigtig godt.

Man kommer lidt tættere på bogens hovedpersoner og deres personligheder folder sig klædeligt ud og som læser er man klar over, at vi slet slet ikke er færdige med dem. Vi mangler stadig alt for mange brikker i historien, der starter i “Den permanente”.

Det er skønt, at bogen foregår i Aarhus og byen fungerer som en perfekt baggrund for hele historien. Plottet fungerer, sproget flyder langt bedre og slår hele Baggers sproglige stil fast. En frisk ny dreng i klassen – blandt de gode gamle krimiforfattere.

“Superstar” er anden bog i serien. Jeg anbefaler, at du starter med “Den permanente”, som udkom i 2017.

Thomas Bagger, Superstar, Ec Edition, 374 sider, 2018

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.