// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Thomas Bagger: Den permanente
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Thomas Bagger: Den permanente

Skrevet af den 22. oktober 2017 – 07:52Ingen kommentarer

Ask Hjorthede er efterforsker og har været indlagt i længere tid, pga af en voldsom ulykke, der kostede en ung kollega livet. Selvom Ask har en alvorlig skade i hovedet, lader han sig udskrive fra hospitalet, velvidende at det kan koste ham livet.

For han har en mission, en historie der skal have en ny slutning og han er bange for at han skal glemme det had der driver ham. Så mens han husker og hader, begiver han sig ud på en ikke ufarlig opgave.

I hælene har han to lejemordere og hans veje krydser bøssemiljøet i Aarhus, en smuglerbande og en ung mand der også bærer på et stort had. Ask forsøger at få styr på det hele, men også internt i politiet er der ting, der ikke helt er som de burde være. Han får hjælp af en tidligere kollega Camilla Staal, der stadig er hos politiet.

Thomas Bagger debuterer med denne bog, men har tidligere skrevet filmmanuskripter. Han har en frisk skrivestil, men en del smarte bemærkninger, som jeg lige skulle vænne mig til. Men plottet er virkelig fint, tempoet højt og med en ægte irriterende serieslutning, vil man som læser bare gerne i gang med bog nummer to. For hvad kommer der dog til at ske?

Det klæder bogen godt, at den foregår i Aarhus og omegn og dejligt med en frisk ung tone i krimigenren.

Thomas Bagger, Den permanente, EC Edition, 2017, 358 sider

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.