// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Lars Bjerregaard Jessen: Nøgen hjemkomst
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Lars Bjerregaard Jessen: Nøgen hjemkomst

Skrevet af den 18. august 2018 – 06:37Ingen kommentarer

Hvad sker der i et parforhold, når der kommer børn til, hvilke forventninger har man til hinanden, og hvor vil man gerne hen? Lars Bjerregaard Jessen har fat på noget af det rigtige, og selve ideen bag Nøgen hjemkomst er interessant.

Emil og Louise har det perfekte liv. De bor i et lækkert hus i Florida, har to dejlige børn og succesfulde jobs. Da de en dag får talt om deres fremtid, beslutter de sig for at vende næsen hjemad. Der går ikke lang tid, før de begge får tilbudt gode jobs i Danmark og sidder på et fly til Jylland. Men har de nu også det hele med?

Inden længe begynder Louise at forandre sig. Hun er ikke glad for sit arbejde, og hun er ikke glad for det liv, de nu har fået. Emil ved ikke, hvad han skal gøre, og han prøver den ene ting efter den anden for at få det til at fungere. Men Louise er allerede videre.
Hun vil skilles, og Emil kan ikke forstå det. Jalousien og mistroen kryber ind i ham, og han bliver den værste udgave af sig selv.

Jeg kunne desværre ikke rigtig mærke hovedpersonen. Der var for mange klichéer efter min smag, og for meget fyld som ikke kom historien ved. Den forladte ægtemand, affæren han opdager, de smukke kvinder der vil have ham, som han starter med at afvise. De to kvinder, der vil have en trekant med ham, og som i øvrigt tungekysser lidt foran ham, og så til slut New York Marathon. Måske egner bogen sig mest til mænd, der gerne vil have sat ord og billeder på et par fantasier. Jeg havde forventet lidt mere af bogen.

Lars Bjerregaard Jessen: Nøgen hjemkomst, Skriveforlaget, 297 sider, oktober 2017

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.