// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Cameron Bloom & Bradley Trevor Greive: Penguin Bloom
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Erindringer, Fotodokumentar

Cameron Bloom & Bradley Trevor Greive: Penguin Bloom

Skrevet af den 9. januar 2018 – 07:53Ingen kommentarer

Penguin Bloom er en usædvanlig charmerende og livsbekræftende bog, som man virkelig får lyst til at dele med andre!

Penguin Bloom er fortællingen om Sam, der under en familieferie med hendes mand og deres tre drenge, falder ned og kommer slemt til skade. Hun bliver delvist lammet og trods langvarig genoptræning genvinder hun ikke fuld funktionsevne. Trods den seje kvinde hun plejede at være mister hun gejsten og bliver gradvist mere opgivende og depressiv. Den del af historien er barsk!

En dag falder fløjtefugleungen Penguin ud af sin rede og kommer til skade. Familien finder den og tager den med hjem. Penguin kommer sig og hvor utroligt det end lyder beslutter den lille fløjtefugl sig for at bo hos familien. Det er selvfølgelig noget rod, for man kan ikke gøre en fugl renlig, så den klatter over hele huset. I takt med at Penguin får det bedre og familien vænner sig til et liv med en fugl, får Sam det også bedre.

Penguin Bloom er virkelig en fin bog om livet, om når det er vildt svært og man vil give op, om sammenhold, om kærlighed, om at være familie og om troen på at det i morgen er bedre. Teksten flyder og bogen er meget smukt illustreret med mange gode fotos af familien og af den nuttede fløjtefugl. Især fotos af drengene og Penguin er fine. Sams mand Cameron er fotograf, så det er professionelle fotos.

Bogen er en høflig reminder om, at hvert eneste øjeblik betyder noget. At vi skal sætte pris på livet og på hinanden.

“I begyndelsen troede vi, at vi reddede Penguin, men nu ved vi, at denne forunderlige lille fugl har gjort os stærkere, bragt os tættere sammen som familie, givet os utallige grunde til at smile og grine i en frygtelig svær periode og derigennem hjulpet os med at heles både følelsmæssigt og fysisk.”

Kig eventuelt forbi fløjtefuglens hjemmeside eller følg familien på instagram. Hvor utroligt det end lyder findes familien Bloom og det samme gør Penguin!

Cameron Bloom & Bradley Trevor Greive, Penguin Bloom, Den forunderlige lille fugle, der reddede en familie, Oktober 2017, 207 sider, Politikens Forlag, På dansk ved Dorte Andersson.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.