// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Åsa Schwarz: Lyst
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman, Spænding

Åsa Schwarz: Lyst

Skrevet af den 20. november 2017 – 13:13Ingen kommentarer

En spirende forfatter, en farlig besættelse og en nedarvet sans for det okkulte. Åsa Schwarz har skrevet en anderledes og fængslende spændingsroman, der er umulig at lægge fra sig.

Sara har udgivet en kærlighedsroman og går fra at være anonym til kendt bestsellerforfatter på rekordtid. Hun lander en bogkontrakt med Sveriges største forlag og møder sin nye forlægger Anders. Han er alt, hvad hun drømmer om. Flot, succesfuld, charmerende og fantastisk i sengen. Men hvad han ikke fortæller hende er, at han også er ægtemand og far.

Snart hvirvles Sara ind i et trekantsdrama. Hun er fyldt med jalousi og dystre tanker om den familie, Anders er så stor en del af. En familie hun ønsker forsvinder, så hun kan få ham for sig selv. Hun begynder på sin næste bog. En historie hvor kærlighedsaffæren mellem Anders og hende blusser op. Hvor hans kone og børn kommer ud for den ene ulykke efter den anden. Men hendes ønsker, viser sig at have konsekvenser. Efterhånden som den nye kærlighedshistorie folder sig ud på papiret, bliver den til virkelighed.

Lyst er en vellykket spændingsroman. Åsa Schwarz spinder et interessant net af tråde mellem Saras families oprindelse og dens leg med det okkulte. En arv hendes bedstemor har forsøgt at skåne Sara for, men som Sara uden at vide det, langsomt får ind i sit liv. Jeg blev helt opslugt af historien. Især den skarpe beskrivelse af Sara, efterhånden som jalousi og besiddertrang overmander hende.

Åsa Schwarz: Lyst, Hoi Forlag, 227 sider, august 2017

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.