// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Belinda Bauer: De smukke døde
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Belinda Bauer: De smukke døde

Skrevet af den 21. november 2017 – 07:46Ingen kommentarer

En udstilling, en dato og et tidspunkt. Et meget uskyldigt opslag. Men hvad skal der udstilles, og for hvilket publikum? Belinda Bauer har skrevet en gennemtænkt og spændende thriller, med de helt rette mængder spænding, mord og kærlighed.

Eva Singer lever af at rapportere om de værste mord og ulykker på direkte tv. Hun nyder rampelyset, de lange arbejdsdage og den spænding, der er forbundet med jobbet. Da hun efter en reportage om et meget blodigt mord, bliver kontaktet af morderen selv, står hun i et stort dilemma. Skal hun som den første rapportere nyheden, fremme sin karriere og dermed hjælpe morderen ved at eksponere hans gerninger, eller skal hun tage afstand fra det hele og ignorere ham.

Eva føler ikke, hun har noget valg. Hun bliver nødt til at kæmpe for at beholde sit job, og det selvom hun går på kompromis med sine værdier. Hvad hun ikke havde regnet med er, at udover at være optaget af at udstille sine mord, er morderen også besat af noget andet. Nemlig Eva Singer.

De smukke døde har alle de rigtige elementer for at være en god læseoplevelse. Den smukke, hardcore journalist, en udspekuleret morder og så en lille portion romantik. Bogen er skrevet i et letlæst sprog, uden overflødigt indhold og er læst på ingen tid. Det er bestemt ikke den sidste Belinda Bauer bog, jeg skal læse.

Belinda Bauer: De smukke døde, Forlaget Jentas, 346 sider, juli 2017

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.