// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Ditte Gad Olsen: Vegansk til højtider og fest
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Livsstil, Mad og drikke

Ditte Gad Olsen: Vegansk til højtider og fest

Skrevet af den 5. november 2017 – 15:48Ingen kommentarer

Måske er du 100% veganer, måske leger du bare med tanken eller måske har du venner eller familie som lever på vegansk manér, som du gerne vil kunne servere lækkerier for.

I “Vegansk til hverdag og fest” finder du inspiration til alverdens begivenheder, der har lækker mad som omdrejningspunkt. For hvordan serverer man vegansk julemad med æbleskiver og ris a´la mande eller koldskål på en varm sommerdag, hvis man gerne vil leve efter de veganske principper?

Ditte Gad Olsen har været først vegetar og siden veganer i flere år og har stor erfaring i det veganske køkken. Bogen er inddelt efter festdage og højtider og hun giver selv udtryk for at opskrifterne er lidt mere ekstravagante end hverdagsretter, men det er jo også til højtiderne, at det hele gerne må være lidt mere festligt.

Langt de fleste ingredienser kan købes i det lokale supermarked og hun har en fin gennemgang af de lidt mere specielle ingredienser som fx agar agar, silketofu, gærflager m.m.

I starten af bogen har hun også lavet en liste med de køkkenting, hun anvender til opskrifterne i bogen. Bogen er bygget op med overskuelige opskrifter og meget flotte fotos. De lækre råvarer trylles på fineste vis om til lækre retter, der kan serveres for hele familien, så der kan nydes og hygges.

Ditte Gad Olsen er professionsbachelor i Ernæring og Sundhed og har tidligere udgiver bogen “Vegansk for alle”.

Ditte Gad Olsen, Vegansk til højtider og fest, Muusmann-forlag, 215 sider, 2017

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.