// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Inghill Johansen: Bungalow
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Inghill Johansen: Bungalow

Skrevet af den 19. oktober 2017 – 07:22Ingen kommentarer

Det er små kunstværker, der ser dagens lys i Forlaget Silkefyrets Metamorphorsis serie. På hver sin måde gemmer de alle på en dybere mening og gør et markant indtryk. Bungalow er ingen undtagelse. Med sit smukke hvide omslag giver den læseren en følelse af at holde noget skrøbeligt i hånden.

Det var bedstefaren, som lige før Anden Verdenskrig havde bygget huset. Hele familien havde haft sin gang der, men det var først efter morens død, at det begyndte at forfalde. Det føltes som om, at huset havde holdt sammen på flere generationer, blot for endelig at udånde, da hun gik bort.

Som datter havde hun følt sig forpligtet til at sætte det i stand. For at viderebringe denne arv til fremtidige generationer. Men huset nægter at samarbejde. Er det tid til at give op eller give slip?

Bungalow er på sin vis en ligetil fortælling om et hus i forfald, men under overladen lurer en dyb melankoli og følelsen af, at noget er tabt for bestandigt. Det er den 3. bog i Forlaget Silkefyrets Metamorphorsis serie, og nok én af de smukkeste bøger forlaget har udgivet.

Inghill Johansen: Bungalow, Forlaget Silkefyret, 132 sider, marts 2017

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.