// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Emilie Horn Andersen: 100 sydfranske fristelser
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Mad og drikke

Emilie Horn Andersen: 100 sydfranske fristelser

Skrevet af den 28. september 2017 – 07:34Ingen kommentarer

Er der noget man som madnørd altid vender tilbage til, så er det det franske køkken.

Og hvis man alligevel godt kan lide et lille tvist i sine franske retter, kan det være en god idé at vende sig mod det provencalske køkken. Her finder man mange af de traditionelle råvarer og retter, men også påvirkninger fra Nordafrika og Italien.

I bogen 100 sydfranske fristelser, fra Fadl´s Forlag, har bogens forfatter Emilie Horn Andersen, fundet sin primære inspiration i den sydfranske by; Tourettes sur Loup.

I denne lille by har familiens hus været base for mange ferier, hvor Emilie har fået inspiration fra lokale restauranter og torvemarkedet med skønne råvarer.

Retterne i bogen er til at gå til og Emilie understreger, at retterne skal være lette at anrette og se hjemmelavede og rustikke ud. Hun har trukket på inspirationen fra det sydfranske, men også nyfortolket og tilpasset retterne.

Bogen er fuld af meget smukke og inspirerende billeder, så der er masser af idéer at hente til lækkert hverdagsmad eller til langsomme lørdage, hvor vennerne kommer og spiser.

Du finder idéer til det hele, lige fra hors dóeuvres, den lille snack der nydes til aperitiffen, over forretten og til hovedretten. Hertil findes også opskrifter med tilbehør, salater, omeletter og pizza og pasta.

Så frem med forklædet, hvidløgspresseren og et bundt friske krydderurter og så bare igang med de franske fristelser

Emilie Horn Andersen, 100 sydfranske fristelser, Fadl´s Forlag, 233 sider, 2017

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.