// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Elsebeth Egholm: Jeg finder dig altid
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Krimi

Elsebeth Egholm: Jeg finder dig altid

Skrevet af den 28. juli 2017 – 09:073 kommentarer

I dag udkommer første bog i Elsebeth Egholms nye krimiserie. Og jeg har glædet mig!

Den nye bog handler om Rina, der lever et dobbeltliv. Om dagen er hun læge og om natten klatrer hun på byens bygninger og laver street art, under navnet Private Eye.

En nat går det galt. En ung mand bliver slået ihjel, tæt på hvor Rina klatrer og da hun når hjem, bliver hun overfaldet, af en mand med en kniv. Rina finder ud af, at der ikke er tale om tilfældigheder, det er hende han er ude efter og snart er hun forfulgt og må gemme sig. Hun har en kontakt til politiet, Helge Stanek, der har sine egne hemmeligheder og forviklinger.

En traumatisk oplevelse i Rinas barndom, kommer frem i lyset og Rina er nødt til, at tænke tilbage på hændelser hun for længst har lukket ned for og fortrængt.

”Jeg finder dig altid” foregår i Elsebeth Egholms foretrukne område, nemlig Århus, med små afstikkere ud derfra. Det klæder den jyske hovedstad, at være ramme om endnu en spændende historie. Elsebeth Egholm er blændende dygtig, til at levere en fortælling, hvor man som læser, lynhurtigt lever sig ind i personer, steder, relationer og forviklinger. Hovedpersonen rummer alt det som en serie-hovedperson skal, hun har sine særheder og alligevel hepper man på hende hele vejen igennem bogen og efterhånden som tempoet stiger, kan man godt vinke farvel til sin nattesøvn, for man skal liiiiiige læse det næste afsnit også.

Første skridt er taget, i retningen af et nyt afhængighedsforhold til en Elsebeth Egholm-serie. Vi er slet ikke færdige med Rina og hendes hemmeligheder.

Elsebeth Egholm er uddannet journalist, men har siden 1999 skrevet en lang række bøger, bla den populære serie om Dicte Svendsen. Hun er blandt Danmarks mest læste forfattere og hendes bøger er solgt til udgivelse i en lang række lande.

Elsebeth Egholm, Jeg finder dig altid, Politikens Forlag, 2017, 424 sider

3 kommentarer »

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.