// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » C. L. Taylor: Savnet
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

C. L. Taylor: Savnet

Skrevet af den 1. juli 2017 – 07:29Ingen kommentarer

Anmeldelse på baggrund af anmeldereksemplar modtaget fra forlaget Jentas.

C. L. Taylor er tilbage med endnu en fantastisk domestic noir krimi. Dette med historien om en mors værste mareridt. En forsvundet teenager, en række mistænksomme begivenheder og en familie man burde kunne stole på.

Claires Wilkinsons 15-årige søn Billy har været forsvundet i seks måneder. Hun tror stadig på, at han er i live. Selvom alle omkring hende er ved at miste håbet. Da familien endnu en gang skal fortælle deres historie på offentligt tv, begynder en række mistænksomme hændelser at ske.

Claire begynder at få blackouts, nogle gange i timevis og uden nogen idé om, hvor hun er henne. Hun opsøger en psykolog for at få hjælp til at huske de forsvundne timer, og ender med langsomt at afdække den ene løgn efter den anden. Løgne der ikke burde være i en familie, og som kan være med til at afsløre hvad, der er hændt Billy. For familien Wilkinson er gode til at holde på hemmeligheder, og nogle gange er det den, du mindst forventer det af, som er den største løgner af dem alle.

Savnet er en yderst gennemtænkt krimi og skrevet i et flydende sprog. Jeg gennemskuede ikke plottet før til allersidst. Det er ikke til at regne ud, om Billy har været offer for en forbrydelse, eller om han er løbet væk. Tidligere på året læste jeg Løgnen af samme forfatter. Med Savnet fortsætter C. L. Taylor i den samme gode skrivestil, og viser flair for at skrue et godt plot sammen.

C. L. Taylors bøger er selvstændige historier, og er på niveau med forfattere som Harlan Coben. Mangler du en god og spændende bog til sommerferien, skal du kaste dig over en C. L. Taylor krimi. Den er læst, før du får set dig omkring.

C. L. Taylor: Savnet, Forlaget Jentas, 320 sider, marts 2017

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.