// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Helle og Alfredo Tesio: Toscana – Om mad og mennesker fra uopdagede dale
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Livsstil, Mad og drikke, Rejsebog

Helle og Alfredo Tesio: Toscana – Om mad og mennesker fra uopdagede dale

Skrevet af den 5. juli 2017 – 07:54Ingen kommentarer

Anmeldelse på baggrund af anmeldereksemplar modtaget fra forlaget Muusmann.

Jeg elsker bøger, hvor man med det samme kan mærke det eller de mennesker der står bag. Når personligheden skinner igennem og glæden ved at formidle, det man lige brænder for, gennemsyrer bogen hele vejen igennem.

Den oplevelse får man straks med Helle og Alfredo Tesios bog om Toscana.

Parret har et hus i Toscana, hvor de bor, når de ikke er i Danmark eller Rom. Parret består nemlig af danske Helle, der er uddannet kok og italienske Alfredo, der er journalist og forfatter.

I bogen om Toscana tages vi med rundt i de smukke dale og byer, der kendetegner regionen. Fokus er på det gode liv, den unikke madkultur, samlet med dejlige opskrifter og sjove anekdoter. Vi inviteres med til små landsbyer, til Piazza-terapi, på små listige restauranter, til Helles kokkeskole og meget mere.

For en italienselsker som mig, begynder mundvandet nærmest at løbe af at læse om alle de dejlige madoplevelser og smukke steder, der bare ligger derude og venter på mit besøg. Den passion der ligger bag denne bog er inspirerende og forfatterne gør bogen til en opdagelsesrejse, der spiller på sanserne og som kun mangler den sidste dimension – nemlig ønsket om at opleve det hele i virkeligheden.

Helle og Alfredo har tidligere skrevet bogen: , der på samme måder forkæler læseren med dejlige billeder, opskrifter og fine historier.

Helle og Alfredo Tesio, Toscana – Om mad og mennesker fra uopdagede dale, Muusmann’forlag, 2017, 200 sider

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.