// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Thorbjörg Hafsteinsdottir: Min yoga
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Livsstil

Thorbjörg Hafsteinsdottir: Min yoga

Skrevet af den 28. marts 2017 – 07:29Ingen kommentarer

Mange kender Thorbjörg, for de bestsellerbøger hun har udgivet igennem de sidste 10 år. Fælles for dem er, at hun har en stor passion for sundhed, mad og mennesker. Disse passioner går op i en højere enhed i hendes nyeste bog: Min yoga.

Bogen giver en god indføring i hele tankegangen omkring yogafilosofien. Her præsenteres yoga som den fysiske træningsform, men også som en livsstil med dybde og plads til ro og klarhed.

Del 1 handler om yogaens oprindelse og her kan man blive klogere på, hvordan yoga kan hjælpe dig til at slippe stress, angst og selvhad. Her handler det om at lade op og finde den energi, som langt de fleste altid vil have mere af. Til sidst i afsnittet findes en guide til vejrtrækning og yogaøvelser.

Del 2 fylder størstedelen af bogen og det er den del, der handler om mad. Lige netop maden fylder rigtig meget i Thorbjörgs yogapraksis, da hun mener at kroppen er det dyrebareste vi har og vi skal elske den, omfavne den og forkæle den, med de bedste råvarer der medvirker til både fysisk og mental sundhed.

Opskrifterne strækker sig fra morgenmadsidéer, forfriskninger, frokost og aftensmad. De fleste af opskrifterne er vegetariske eller veganske og råvarerne præsenteres fint.

Bogen rammer plet i den søgen mange mennesker har, efter en sundere krop og sjæl. Den handler om velvære og giver dig redskaberne til, at tage skridtet mod et bedre og mere afbalanceret liv, med yoga som integreret element.
Bogen er meget nem at gå til, den kan læses fra start til slut, eller bruges som opslagsværk og kogebog.

Som læser mærker man tydeligt, hvor dedikeret Thorbjörg er til denne livsstil og det smitter og skaber nysgerrighed. Det er altid fascinerende at se, hvordan andre mennesker griber tilværelsen an og det er oplagt, at dykke dybere ned i hele yogafilosofien og bliver klogere på sig selv.

Thorbjörg Hafsteinsdottir er sygeplejerske, ernæringsterapeut, foredragsholder, coach, yogalærer og forfatter. Hun har netop åbnet en restaurant i Reykjavik med yogamad. Bogen er fyldt med skønne fotos, hvoraf flere af dem, er taget på Island, hvor Thorbjörg kommer fra.

Thorbjörg Hafsteinsdottir, Min yoga, Februar 2017, FADL, 217 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.