// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Lisa Owens: Ude af drift
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Chick lit

Lisa Owens: Ude af drift

Skrevet af den 3. oktober 2016 – 08:14Ingen kommentarer

ude-af-driftClaire Flannery keder sig. Hun ved ikke rigtig hvad hun vil med sit liv – så hun tager en stor beslutning, og siger sit job op.

Den meget tålmodige lægekæreste bakker op om projektet, for det er lige det der sker, Claires søgen på mening med tilværelsen bliver et projekt. For hvad er det egentlig hun vil?

Claires dagligdag bliver fyldt med overspringshandlinger, underlige observationer af andre mennesker, filosoferen over ord og udtryk og en søgen efter alt det rigtige.

Alle andre synes at være på rette vej, mens Claire farer mere og mere vild. Hun ender i en konflikt med sine forældre, hun får ikke lavet noget fornuftigt i de lange dage alene – ud over at være opdateret på Netflix og Youtube. Planen er at få læst Ulysses færdig, få trænet til et maraton, se på kunst og finde det der job der er vigtigt, giver mening og betyder noget. Men Claire leder alt alt for meget – eller for lidt og nogen gange kan man ikke se skoven for bare træer.

Man må regne med at man nogen gange griner højt, når man læser Ude af drift. Bogen er virkelig morsom, lidt pinlig, rørende og meget genkendelig. Hvem sagde livskrise?

Det er skønt at læse om alle de bitte små ting, der pludselig bliver meget store i Claires verden og hvordan alle de store ting, familien, kærligheden, vennerne, er der hele tiden, men bare lidt svære at få øje på, når man har skyklapper på af selvmedlidenhed og urealistiske forventninger. En skøn chick lit bog – i ordets bedste betydning.

Ude af drift er skrevet af Lisa Owens, der efter en del år i forlagsbranchen, debuterer med denne skønne lille bog om stakkels Claire. Lisa Owens bor i London, hvor Ude af drift også udspiller sig.

Lisa Owens, Ude af drift, 2016, 325 sider, Gads forlag

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.