// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Ryan Ottley: Grizzly Shark
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Tegneserie

Ryan Ottley: Grizzly Shark

Skrevet af den 25. juni 2016 – 07:25Ingen kommentarer

Der bor hajer ude i skoven, og de er sultne. De kan lugte blod på lang, lang afstand, og bevæger sig med lynets hast hen til byttet – og byttet er dig. Dig, og alle andre, der er dumme nok til at tage på skovtur, gå eller løbe en tur, fiske, jage, og lave andre sjove ting i skoven. Bare hold dig væk fra skoven, du løber en stor risiko. Og hvis du af vanvare skulle komme til at bløde ude i skoven, så har du beseglet din skæbne.

Donny og hans far er på telttur i skoven, og selvom Donnys far siger, at der er hajer i skoven, så tror Donny ikke på det. Men han tager fejl. Far bliver ædt, og Donnys ben ryger også med ned i hajens gab. Heldigvis kommer Donnys enfoldige fætter JonBob og redder resterne af Donny, og nu går den vilde jagt på at udrydde hajerne før de selv bliver udryddet!

Det er dumt, det er virkelig, virkelig dumt, men det er også af samme årsag virkeligt, virkeligt sjovt. Serien bader i blod og afbidte lemmer, listige hajer der lurer i skoven, og ikke mindst plat humor. Sammen med den farvestrålende og ligefremme tegnestil går det hele op i en højere enhed.

Ryan Ottley er en amerikansk tegneserietegner og -forfatter. Han har lagt streg til en række tegneserier, og har også både forfattet og tegnet et par stykker, senest de tre bind der udgør Grizzly Shark serien (Grizzly Shark, Grizzly Shark returns og Grizzly Shark vs. Sea Bear). Hvert bind er i omegnen af 30 sider langt, så det er hurtig underholdning, til når man lige skal have humøret op med lidt blod og død og ødelæggelse på den sjove måde. Og serien kan sagtens tåle en genlæsning, om ikke andet så for de fede tegningers skyld.

Ryan Ottley, Grizzly Shark, Image Comis Inc., 2016

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.