// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Clare Mackintosh: Jeg lader dig gå
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Roman

Clare Mackintosh: Jeg lader dig gå

Skrevet af den 21. marts 2016 – 07:03Én kommentar

Denne thriller er meget spændende, plottet er gennemtænkt og holder hele vejen igennem. Jeg siger tak for god underholdning.

Hovedpersonen er Jenna Grey, som er en dygtig skulptør med succes. Hun kommer ud for noget meget tragisk, og den eneste måde hun kan komme videre på, er ved at flygte fra sit tidligere liv. Hun tager til den walisiske kyst, hvor hun lejer en isoleret hytte, holder sig for sig selv og slikker sine sår. Langsomt får hun nogle få nye venner i den lille landsby, men hun åbner ikke op og ingen får kendskab til hendes tidligere liv. Hun har heller ikke kontakt til nogle fra sit gamle liv, ikke en gang sin søster, som hun savner.

For at tjene lidt penge til husleje og mad starter hun på at fotografere ord, som hun skriver i sandet på den nærliggende strand. Beskrivelserne af stranden, havet og kysten er fine og giver en ro i bogen, som står i kontrast til den spænding, der bygges op. Fotografierne sælger hun som postkort hos købmanden på den nærliggende campingplads. Købmanden er af de få, som Jenna taler med.

Langsomt begynder Jenna at tro på, at hun kan få et nyt liv og hun åbner så meget op, at hun vælger at tage en hund til sig, Beau. Alt begynder at tegne lyst. Men fortiden lurer og truer Jennas nye liv – for en dag banker det på døren. Og mere vil jeg ikke røbe her, for det vil være synd for historien. Du skal læse den, for det er en thriller, som er fyldt med overraskelser.

Forfatteren Clare Mackintosh har arbejdet 12 år i det engelske kriminalpoliti og som indsatsleder, og hendes kendskab til opklaring af politisager skinner tydeligt igennem.

Clare Mackintosh, Jeg lader dig gå, Forlaget Aronsen, 431 sider, dansk udgave marts 2016, oversat af Christian Bundegaard og Anette Broberg Knudsen

Én kommentar »

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.