// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Bjarne Reuter: Bertram Tre engle og fem løver
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Børnebog

Bjarne Reuter: Bertram Tre engle og fem løver

Skrevet af den 25. januar 2016 – 07:13Ingen kommentarer

Anders´ familie er en familie på fire børn, to forældre og deres skrubskøre onkel George. Børnene laver meget ballade, og meget rod i den, men børnene kan til tider også være nyttige.

Bogen Tre engle og fem løver handler om, at deres søster Winni bliver kidnappet, og kidnapperne vil have et maleri til mange penge i byttehandel. Men onkel George har brug for penge, mange penge, og det kan man få for maleriet.

Bertram Tre engle og fem løver udkom første gang i 1977, men denne version er i en udgave, som er lettere at læse. Det gør ikke noget, at bogen er gammel, det tænker man ikke over. Faktisk er bogen både sjov og underholdende.

Bogen er en del af serien Læs mere selv og forlaget skriver, at serien “er for børn, der gerne selv vil læse Bjarne Reuters kendte og elskede historier. For at hjælpe læsningen på vej er teksten i bøgerne med korte linjer og stor skrift, og der er sat dele.prikker i nogle af de lange ord. På den måde bliver teksten lettere at læse.”

Vi har også anmeldt de andre bøger om Bertram: Bertram 1+2 “Kidnapning” + “Rent guld i posen” og Bertram – Ridder af skraldespanden.

Bjarne Reuter: Bertram Tre engle og fem løver, Gyldendal, 2015.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.